Aika menee vauhdilla

Onpas taas mennyt nopeasti tämäkin viikko. Vastahan se alkoi ja taas huomaan, että on sunnuntai. Tämä viikko on ollut todella lyhyt töissä, koska olen ollut vain 2 ½ päivää töissä. Onhan sitä jo tullut töitä tehtyä tarpeeksi.
Ehdin tuossa viime viikonloppuna olla ulkona työkavereiden kanssa ulkona paikallisessa pubissa syömässä ja nauttimassa heidän seurastaan. Aivan mahtavaa porukkaa, naurettu porukalla vitseille ja kaikelle muulle. Mikä sen parempaa kuin viettää aikaa hyvien työkavereitten kanssa ulkona. Tosi hienosti he ovat ottaneet minut mukaan joka paikkaan.  On ollut ilo tutustua täällä mukaviin ihmisiin ja saada myös uusia kokemuksia.  Jos joku miettii lähtöä työharjoitteluun, niin lähtekää ihmeessä. Aivan mahtava kokemus ja kielitaito paranee sekä luottamus omiin kykyihin sekä se, että huomaa pärjäävänsä hyvin omillaan. Osaa ottaa asiat niin kuin ne tulee vastaan ja ratkoo myös ongelmia itsekseen. Kaiken kokemuksen kautta oppii. Se mikä ei tapa se vahvistaa... Luottakaa itseenne...



Olin myös vapaa ehtoisena keräämässä rahaa nuorille syöpäpotilaille työkavereitten kanssa. Keräsimme sinä viikonloppuna yhteensä 1,244.00£. Saimme kerättyä hyvin rahaa ja päivä oli antoisa.


Olin myös Stratfordissa kävin tutustumassa Shakespearen syntymä kaupunkiin. Maisemat olivat hienot ja myös sieltäkin löytyi joki kanavia. William Shakespearin kirkossa ja haudalla myös kävin. Sain sieltä suomeksi kirjoitetun ohjeet missä mikäkin paikka oli. Tutustumisen arvoinen kaupunki ehdottomasti.


William Shakespearen hautapaikka

Shakespearen kastemalja


Ihmeen nopeasti aika vaan hurahtaa... Viikot menee yllättävän sujuvasti ja minulla on ollut täällä antoisaa ja mukavaa. Olen saanut nähdä ja kokea kaikenlaista.
Kävelyä pitkin Stratfordissa. Valtavan hienot paikat ja vanha kaupunki. Muutamia kuvia teillekin katseltavaksi.


Joutsenia oli paljon joen varrella


Sekä joen ympärillä.

William Shaekspearen koti


Seuraavaksi jo lähdinkin pienelle lomalle kun sain vapaata töistä. Otin suunnakseni pääkaupungin eli Lontoo täältä tullaan. Tämä kaupunki otettiin sit haltuun neljäksi päiväksi. Lontoossa on todella paljon näkemistä ja kokemista. Itse näin murto osan  kaupungista. Metro on vanhin maailmassa vuonna 1963 on rakennettu ensimmäiset maanalaiset Lontoossa. Löytyi todella vanhoja junia sekä myös oli uusia. Yli 8 miljoonan ihmisen kaupungissa oli myös yksi metro aivan tyhjillään ja me ystäväni kanssa luulimme, että menemme väärään suuntaan.




Lontoo mikä kokemus. Ihmisten paljous ja erinlaisuus. Eri kielten sekoitukset, Italia, Espanja, Ranska, Suomi, Intia yms... Ihmisten värikkyys, sekoitus kaikkea. Aivan mahtava kaupunki. Tänne tulen ehdottomasti uudelleen.


London eye

Westminister

Piccadilly Circus




Shoppailua ja tutkimista ympäri Lontoota....







Piti käydä Harry Potter kaupassa katsomassa miltä se näyttää. Tavaraa oli ainakin paljon. Jotain sitä tuli itsellekin ostettua...





Kävimme myös ystävien kanssa juomassa kello viiden teen ja syömässä englantilaiseen tapaan. Maha tuli todella täyteen, oli todella hyvää ja maittavaa...

Kävimme myös katsomassa musikaalia. Todella hyvin tehty ja erittäin hienot näyttelijät. Kerran kun Lontoossa käy niin pitää sitä käydä katsomassa aitoa musikaalia. Mikä tunnelma oli katsomossa ja mitkä näyttelijä taidot aikuisilla ja lapsilla.


Ensi kerralla tulee minun viimeinen blogini, koska minulta loppuu tämä työharjoitteluni. 
Terveisiä täältä Tower Hillistä. Nähdään😘





Kommentit

  1. Pari kertaa käynyt Lontoossa, onhan siellä katsottavaa ja tehtävää, mutta on myös selkeästi kalliimpi kuin esim Newcastlessa. Mä pidän enemmän pienemmistä kaupungeista. Mekin käytiin katsomassa musikaali Lontoossa, se oli hieno ☺. Nautihan loppuajasta, pääset sitten tänne lumen keskelle ❄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysillä nautitaan täällä joka hetki ;) Toivottavasti lunta ei ole kauheasti siellä :D Terveisiä teille....

      Poista
  2. Kiitos matkaseurasta! Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Seuraavaa matkaa täytyy ruveta suunnittelemaan :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämää Englannissa

Työtä ja seikkailua