Elämää Englannissa

Hei taas kaikki!

Elämä täällä on mennyt rattoisasti ja mukavasti. Töitä tehty hullun lailla. Ollaan rakennettu uusia hyllyjä ja seiniä joka päivä. Tulin juuri sopivasti työharjoitteluun auttamaan heitä osastojen uusimisessa. Uusia tuotteita tulee jatkuvasti sisään ja niitä roudaamme alas asiakkaille sekä laitamme vanhaa tavaraa alennuksilla ulos. Alennustuotteita on mennyt tällä viikolla aivan valtava määrä myyntiin. Varastoon ei voi hirveästi jättää tuotteita kun ne vievät aika paljon tilaa siellä ja ylimääräistä tilaa ei ole oikein missään. Asiakkaitakin on saanut palvella todella paljon tällä viikolla ja on saanut jutella myös heidän kanssaan mukavistakin asioista. Ihmisten ystävällisyys on täällä todella hämmästyttävää... Minut valittiin kuukauden työntekijäksi Bootsilla!!!


Lahjaksi sain hajuvettä ja meikkejä joka naisen unelma pakkauksen kaikkea kivaa ja hyödyllistä.


Eräs työpäivistäni meni rattoisasti käydessä ulkona katsomassa Monte Carlon ralli autot Banburyssa. Tästä laitetaan muutamaa kuvaa tulemaan.


Juu kyllä sitä tarkasteltiin kovasti autoja sekä isot että pienet. Ihmisiä riitti hämmästelemään kauempaakin. Tutkittiin autoista sylintereitä ja kokeiltiin autoissa istumista. Oli mukavaa päästä katsomaan näin vanhoja menopelejä... Ilo silmälle. Hyvin oli pidetty autoista huolta. Eräs omistaja sanoikin minulle, että tämä auto on hänen pieni lemmikkinsä jota hän välillä ulkoiluttaa. Hmm mutta se ralli autoista. 

                                                       Tutustuminen Oxfordiin

Olin yhtenä päivänä käymässä katsomassa kuuluisaa opiskelu kaupunkia Englannissa Oxfordia. Kaupunki oli hieno ja täynnä opiskelijoita. Siellä oli myös kuvattu Harry Potterin elokuvaa eli se paikka piti nähdä omin silmin.




Kivasti kiipeilee puunoksat linnaa vasten.

Täällä linnassa oltiin kuvattu Harry Potterin koulun ruokailutila. Valitettavasti en itse päässyt sisälle koska minun olisi pitänyt odottaa kaksi tuntia sisälle päästäkseni. Joten jatkoin matkaani ihastellen rakennuksia ja museoita sekä kävin kahvilassa juomassa "teetä".
 
Koko päivän satoi vettä ja märkää riitti.



Yhtä asiaa kyllä myös hämmästelen päivittäin. Edelleen heillä on kivat lavuaarit joissa pestä käsiä. Yritä nyt pestä samaan aikaan lämpöisellä ja kylmällä... No kukin tavallaan.

Näihin tunnelmiin ja kuviin päätetään minun matkani tällä viikolla. Ensi viikolla uudet paikat ja nähtävyydet. Reissu on ollut antoisa ja koti ikävä ei ole ainakaan pääsyt iskemään. On ollut ilo nähdä ja kokea kaikkea uutta. Kyllä kannattaa lähteä työharjoitteluun Perholiiketalous opiston kautta.



Kommentit

  1. Mä niin tykkään noista Brittien vanhoista kaupungeista, ne on hurmaavia. Hienoa, että olet viihtynyt noin hyvin 😘. Briteissä taidetaan olla aika perinteisiä vielä monessa asiassa. Upeaa saada tunnustusta työstään, onnittelut ⚘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silja juu täällä ollaan todella perinteisiä aika monessa asiassa, vaikka eletään jo 2000-luvulla...;) Onneksi on ollut loistavat työkaverit jotka ovat minut ottaneet hyvin vastaan. Majapaikka valintakin on ollut todella hyvä sekä onnistunut valinta. Kiitoksia myös onnitteluista :) Terkkuja teille sinne Suomeen...

      Poista
  2. Ihanan näköistä. Toivottavadti olet nauttinut matkasta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aika menee vauhdilla

Työtä ja seikkailua