Puoli välissä ollaan!!!

Miten viikot menee näin nopeasti.... Hmm niin ne vaan menee, ettei mukana pysy. Vielä ei ole tullut koti ikävä, mutta sitä odotellessa.

Tämä viikko on ollut hirveän kiireinen työharjoittelu paikassa. Joka päivä puramme jotain ja rakennamme uutta tai sitten vaihdamme kokonaan tuotteitten paikkoja. Ihan hullun hommaa. Onneksi kuitenkin on tekemistä, ettei tarvitse seisoskella. Tällä viikolla jo moni työntekijä uskaltaa jo minulta kysellä kaikenlaisia kysymyksiä. On ollut ilo huomata heidän kiinnostuksensa, että kuinka tulin heille työharjoitteluun ja miksi sekä he kyselevät perheestä yms...

Olen muuten unohtanut mainita teille, että täällä Banburyssa kaikki kaupat menevät kiinni jo n.klo:17:30 aikaan kun me suomalaiset olemme tottuneet, että kaikki on melkein auki klo:21:00 illalla ja vielä jos tarvitset jotain niin aina voi mennä Prismaan joka on 24h auki.  Siinä mielessä on ollut mukavaa ettei rahaa ole kulunut. On säästynyt sekin raha muihin tarpeisiin. Bootsistakin löytyy vaikka mitä ostettavaa...




Täällä on tosi kaunis kanaali mikä on hieno ulkoilureitti. Kanaalin vartta menee pitkin vene joka esittelee Banburyn historiaa keväästä syksyyn. Pitkin vuotta siellä järjestetään erinlaisia tapahtumia.
Moni on minulta tiedustellut mitä englantilaiset tekevät vapaa aikana. Olin itse yhtenä viikonloppuna pelaamassa tietovisa kilpailua isännän ja emännän sekä heidän ystävien kanssa. He esittelivät minulle heidän vanhaa kyläänsä Kinetonia, missä he ovat kasvattaneet tyttärensä ja käyneet töissä. Siellä he olivat aktiivisia ja kylällä oli paljon tapahtumia. Tietovisailu tämän porukan kanssa oli kivaa. Me tulimme kisassa neljänneksi. Kisaajia oli noin 18 pöytää ja joka pöydässä istui noin 6-10 ihmistä. Ihmisiä oli paljon. Oli myös ilo nähdä iso yhteisö pitämässä hauskaa ja muistelemassa vanhoja.

Mrs and Ms Swain
Ihmiset kuulemma käyvät myös pubeissa, hmm. Kylminä iltoina maistuu brandy hyvälle ja kavereitten kesken turisten voi nauttia muutaman muunkin erikoisuuden  vaikkapa purtavaksi fish and chips hyvän ruoka annoksen.


Satuin yhtenä päivänä löytämään mahtavan lenkkipolun. Harmikseni vain sekin on jäänyt kiireitten keskellä yhdeksi kerraksi.
Minusta heillä on hieno uuni. Tällä on valmistettu minun hienot ateriani jo kolme viikkoa. Voin kertoa, että ruoka on ollut erittäin hyvää.
                                                Hey everyone my next adventure will be coming soon


Kommentit

  1. Hyvä! Kiva kun on tekemistä ja juttuseuraa löytynyt! Satu

    VastaaPoista
  2. Hyvä Tarja! Näytä niille!

    VastaaPoista
  3. Mahtavan kuulosta! Kanavat on hienoja, niitä löytyy aika monista kaupungeista . Terkkuja 😊

    VastaaPoista
  4. Birminghamissa on paljon kanavia, kuulemma enemmän kuin Venetsiassa. Siellä käveltiin paljon kanavien varsia, kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy Silja katsoa kerkeänkö siellä Birminghamissa käymään :) Aika käy vähiin :D. Jos nyt ei kerkeä niin täytyy tulla uudelleen käymään. Terkkuja myös täältä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämää Englannissa

Aika menee vauhdilla

Työtä ja seikkailua